Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (3.66 secunde)
Lucruri mai putin stiute despre ziua de Craciun (Autor:
care sunt, de fapt, data si anul nasterii Toata lumea crestina sarbatoreste Nasterea Domnului pe 25 decembrie, dar aceasta nu ar fi data reala a nasterii, dupa cum au aratat cativa cercetatori si istorici.
Locul, inconjurat de un brau gros de plante si pomi, este considerat sfant atat de crestini cat si de musulmani. Linistea asezarii nu poate fi tulburata nici macar de multimile de pelerini ce vin zilnic aici pentru inchinare.
Liviu Dragnea e bun de premier, nu are vreo interdictie din partea Tribunalului de a candida la o functie in stat stiripesurse.ro informeaza: ... E bun de premier, nu are interdictie (Autor:
Cristina Iancu a postat pe pagina sa de Facebook un text despre Festivalul Smart Folk You! Florian Pittis si 18 fotografii de la acest eveniment artistic, de la Vama Veche. Puteti citi in continuare postarea scrisa din suflet de Cristina Iancu:
La Editura Corint a aparut cartea Mese si meniuri regale - eleganta, fast si bun gust de Stefania Dinu.
Cea mai mare pacaleala, asa, ca de inceput de aprilie, nu si-au facut-o guvernantii intre ei, nici politicienii de rand (ca mai sunt si d-astia) - ca cica ei n-au timp, sunt mult prea ocupati, sobri, seriosi, ca sa se tina de bancuriā€¦ Ei, bine, cea mai mare pacaleala si-a primit-o poporul roman:
Dupa tristetea de zilele trecute, provocata de moartea Papei Paul al Doilea, oamenii au demonstrat ca durerea si bucuria sunt doar stari ale spiritului, atingand sufletul doar atunci cand evenimentele (fericite sau nu) te ating personal.
Stoica 86, Tanase 90+4 / Braun 24 Echipele de start: ... Papa, Edjouma - Braun, E. Florescu, Santos - Ongenda Rezerve:
ca popor ortodox, tin doliu si pentru Papa, fiind tristi zile la rand ca a murit sarmanul om de boala si batranete, fac mare tam-tam din rapirea ziaristilor in Irak, manifestandu-si solidaritatea cu mic, cu mare (unii doar de dragul de a da bine la opinia publica), dar realizeaza tarziu in noaptea constiintei ca sunt o gramada de semeni de-ai nostri, conationali pe deasupra, care au trait si traiesc clipe grele fara a putea fi acuzati ca au vreo parte de vina in fasa naturii dezlantuite.
Mare e Gradina Domnului, dar si mai mare pare Gradina Maicii Domnului, cuvinte cu care a definit raposatul Papa Ioan Paul al II-lea plaiurile carpatice, cand a pasit pe pamant romanesc.
Kage 35, Malcom 42, Koljic 31, Gustavo 57 Ivan a ratat un penalty in minutul 38 Echipele de start: ... Pap - Braun, Racovitan, Dawa, Tiganasu - Papa, Edjouma - Kage, Ongenda, Petkovski - Fili.
Roman 61, Edjoma 84/ Yuri 74 Echipe de start FC Botosani: ... Papa, Edjouma - Kage, Ongenda, Tircoveanu - Fili Rezerve: ... Valceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Dobrescu - Alceus, F.
Intr-un ziar m-a frapat un articol care il ataca destul de fatis pe Prea Fericitul Teoctist.
FCSB s-a apropiat la opt puncte de lider Liga I, sezonul 2021-2022 etapa a 23-a Au marcat: Deac 45+1 / Dawa 81 Echipele de start: ... Pap - Braun, Dawa, Seroni, Tiganasu - Florescu, Edjouma, Papa - M.
Nedelcu 15, Nooijer 90 Echipele de start: ... Aioani - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Artean, Nedelcu, Grameni - Jefte Betancor, Ad. ... Papa - Braun, D.
Mihai Roman 52 / Dobrosavlevici 71, Said 81 Echipele de start: ... Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
A fost un Mondial cam la fel de urat precum o femeie cu barba. Un Mondial in care Brazilia, favorita trambitata unanim cu mult inaintea inceperii competitiei, a clacat rusinos si prematur in sferturile de finala.
"E" cate unii care au senzatia ca l-au prins pe Dumnezeu de picior si ca totul li se cuvine pe lumea asta.
Doamne, cat au tipat democratii cand alesii le erau racolati de PSD! PSD-ul ala mare, rau, urat si corupt, ce hulit era el de Opozitia de la acea vreme!
google-analytics.com